Coșul meu
0.00 lei
0754 045 411
Coșul meu
0.00 lei
Detoxifiere intestinală
Vitamunda Colon HyperDetox

Vitamunda Colon HyperDetox este un produs unic în lume pentru detoxifiere și slăbit.

Așa cum rădăcinile sunt fundamentale pentru sănătatea unui copac, la fel, sănătatea intestinelor este foarte importantă pentru organismul uman. Atunci când rădăcinile unui copac sunt nesănătoase, pomul nu poate fi salvat. Acest lucru este valabil și pentru ființa umană, ale cărei „rădăcini” (prin care își absoarbe apa și nutrienții) sunt intestinul gros și intestinul subțire.

Vitamunda - semne ca ai nevoie de detoxifiere
S
Semne că ai nevoie de un detox?

Organismul este un mecanism complex, care știe să ne dea semne când ceva nu este în regulă. Acestea sunt primele indicii pe care corpul nostru le transmite ca un semnal de alarmă, arătând că trebuie eliminate toxinele din intestine:

Află mai multe
Vitamunda - biofilmul, sursa de boala in corp
O
O sursă de boală în corp: biofilmul

În timp, pe pereții intestinelor, în special cel gros, se depun diverse deșeuri de excreție: resturi de alimente parțial digerate în stare de descompunere (putrefacție), bacterii parazite, resturi de medicamente și alte substanțe toxice.

Află mai multe
Vitamunda - sanatatea incepe in intestin
S
Sănătatea începe în intestin

Experiența medicilor arată că este dificil să tratezi o afecțiune cronică fără să acorzi importanță detoxifierii. Dacă nu sunt eliminate toxinele din organism, nici cele mai performante metode de tratament nu oferă un efect durabil.

Află mai multe
Etapele curei de detoxifiere
Vitamunda
Vitamunda detoxifierea intestinelor si slabit
pasul 1:
Consumul celor 7 shake-uri
Vitamunda detoxifiere-Fibrele pătrund în biofilm
pasul 2:
Fibrele pătrund în biofilm
Vitamunda detoxifierea colonului-Biofilmul se dilata
pasul 3:
Biofilmul se dilată și desprinde
Vitamunda detoxifierea colonului-Biofilmul se elimina
pasul 4:
Biofilmul este eliminat blând
Află mai multe informații
Cu bucurie și mult drag!
Îmi doresc să știe toată lumea cât de mult iubesc această cură. Am luat un pachet pentru 3 zile și este ca și cum am început o nouă viață. Sunt mult mai energică și mă simt absolut minunat. Mi-am dat seama ce important este cureți corpul de toxine. Mulțumesc din sulfet!
Alina I. Designer interior, București
Vitamunda este ca o revelație în domeniul detoxifierii. Am simțit efectele detoxifierii și am văzut cu proprii ochi acel biofilm ieșind din corpul meu timp de 4 zile la rând. Am finalizat cura de 6 zile, iar rezultatele au fost multiple: scădere în greutate, luciditate, o senzație de bunăstare continuă și energie din belșug. Vă mulțumesc!
Andrei L. Cadru didactic, Galați
După cura de 3 zile cu Vitamunda, am făcut o promisiune corpului meu. I-am spus că voi repeta această cură de detoxifiere măcar o dată pe an. Este absolut fantastică și merită toți banii. De asemenea, experiența detoxifierii, m-a oprit din a mai cumpăra toate prostiile din magazine și m-a făcut mult mai atentă la alegerile culinare zilnice. Mulțumesc!
Oana C. Administrator Asociație, Brașov
Doresc să împărtășesc și eu din experiența avută urmând cura cu ColonHyperDetox, pentru că într-adevăr produsul este foarte eficient. Începând cu dimineața celei de-a doua zile de cură au pornit eliminările de biofilm, care în acea zi au fost în număr de 7. A treia zi am avut 5 eliminări și a patra zi 3. Practic am eliminat metri întregi de biofilm fără să am vreo durere, iritatie, balonare, sau senzație de urgență de a merge la toaletă, cum se întâmplă la utilizarea laxativelor. Am simțit cum efectiv s-a făcut curățenie generală în întregul organism, nu doar în intestine. A fost minunată senzația de curățenie, de limpezime pe care am simțit-o. Precizez că sunt vegetariană de mult timp și nu credeam că am nevoie de cure de detoxifiere, considerând că am o alimentație sănătoasă…. Cu siguranță voi repeta cura în fiecare an. Felicitări și mulțumiri Vitamunda și Hypernatura!
Delia D. Inginer, Timișoara
Articole
Jurnalul de Hypersănătate

Glutation Previne și Combate Stresul Oxidativ

Pentru o înțelegere de ansamblu mai bună în ceea ce privește rolul glutationului în a preveni și combate stresul oxidativ, este necesar să explicăm ce…
Citește mai departe

Alzheimer și Demență | 10 Remedii Naturale Bazate pe Știință

Remediile alternative pentru Alzheimer reprezintă o speranță atât pentru suferind cât și pentru familia acestuia. Abordarea alternativă oferă soluții profilactice și de tratament curativ cu…
Citește mai departe

Vitamina B12. Cum să detectăm și să tratăm deficiența la adulții în vârstă

Vitaminele și nutriția corespunzătoare sunt deosebit de importante pentru sănătatea fizică și mintală a omului, atât în timpul creșterii și dezvoltării, cât și în parcursul…
Citește mai departe
Sună acum 0754045411