Meniu

Coșul meu
0.00 lei
Detoxifiere si slabit
Vitamunda Colon HyperDetox

Vitamunda Colon HyperDetox este un produs unic în lume pentru detoxifiere și slăbit.

Așa cum rădăcinile sunt fundamentale pentru sănătatea unui copac, la fel, sănătatea intestinelor este foarte importantă pentru organismul uman. Atunci când rădăcinile unui copac sunt nesănătoase, pomul nu poate fi salvat. Acest lucru este valabil și pentru ființa umană, ale cărei “rădăcini” (prin care își absoarbe apa și nutrienții) sunt intestinul gros și intestinul subțire.

Vitamunda - semne ca ai nevoie de detoxifiere
S
Semne că ai nevoie de un detox?

Organismul este un mecanism complex, care știe să ne dea semne când ceva nu este în regulă. Acestea sunt primele indicii pe care corpul nostru le transmite ca un semnal de alarmă, arătând că trebuie eliminate toxinele din intestine:

Află mai multe
Vitamunda - biofilmul, sursa de boala in corp
O
O sursă de boală în corp: biofilmul

În timp, pe pereții intestinelor, în special cel gros, se depun diverse deșeuri de excreție: resturi de alimente parțial digerate în stare de descompunere (putrefacție), bacterii parazite, resturi de medicamente și alte substanțe toxice.

Află mai multe
Vitamunda - sanatatea incepe in intestin
S
Sănătatea începe în intestin

Experiența medicilor arată că este dificil să tratezi o afecțiune cronică fără să acorzi importanță detoxifierii. Dacă nu sunt eliminate toxinele din organism, nici cele mai performante metode de tratament nu oferă un efect durabil.

Află mai multe
Etapele curei de detoxifiere
Vitamunda
Vitamunda detoxifierea intestinelor si slabit 1
pasul 1:
Consumul celor 7 shake-uri
Vitamunda detoxifiere-Fibrele pătrund în biofilm 2
pasul 2:
Fibrele pătrund în biofilm
Vitamunda detoxifierea colonului-Biofilmul se dilata 3
pasul 3:
Biofilmul se dilată și desprinde
Vitamunda detoxifierea colonului-Biofilmul se elimina 4
pasul 4:
Biofilmul este eliminat blând
Află mai multe informații
Cu bucurie și mult drag!
Îmi doresc să știe toată lumea cât de mult iubesc această cură. Am luat un pachet pentru 3 zile și este ca și cum am început o nouă viață. Sunt mult mai energică și mă simt absolut minunat. Mi-am dat seama ce important este cureți corpul de toxine. Mulțumesc din sulfet!
Alina I. Designer interior, București
Vitamunda este ca o revelație în domeniul detoxifierii. Am simțit efectele detoxifierii și am văzut cu proprii ochi acel biofilm ieșind din corpul meu timp de 4 zile la rând. Am finalizat cura de 6 zile, iar rezultatele au fost multiple: scădere în greutate, luciditate, o senzație de bunăstare continuă și energie din belșug. Vă mulțumesc!
Andrei L. Cadru didactic, Galați
După cura de 3 zile cu Vitamunda, am făcut o promisiune corpului meu. I-am spus că voi repeta această cură de detoxifiere măcar o dată pe an. Este absolut fantastică și merită toți banii. De asemenea, experiența detoxifierii, m-a oprit din a mai cumpăra toate prostiile din magazine și m-a făcut mult mai atentă la alegerile culinare zilnice. Mulțumesc!
Oana C. Administrator Asociație, Brașov
Articole
Jurnalul de Hypersănătate
Psoriazis, Vitiligo, boli de piele, bolile autoimune, toate pot avea aceeași cauză, dar și aceeași soluție

Psoriazis, Vitiligo, boli de piele, bolile autoimune, toate pot avea aceeași CAUZĂ, dar și aceeași SOLUȚIE

Sindromul intestinului permeabil este o boală care afectează milioane de oameni la nivel global dar, cu toate acestea, ea rămâne de cele mai multe ori…
Citește mai departe

CONCURS: Spune STOP toxinelor!

Participă la concurs și recapătă-ți sănătatea cu Vitamunda ColonHyperDetox „Tot ce trebuie să faci este sa dai LIKE paginii Emi Kovacs, să lași un COMMENT…
Citește mai departe
Celulele canceroase

Natura oferă omului ARMA care atacă și distruge DOAR celulele canceroase. Care este aceasta și unde o găsim?

– Cum s-a născut și dezvoltat conceptul de SALVESTROL, singurul citostatic naturist care identifică și atacă doar celulele tumorale?
Citește mai departe
Sună acum 0754045411
Close
Compară
Favorite 0
Afișează Produse Favorite Continuă Cumpărăturile