Coșul meu
0.00 lei
0754 045 411
Coșul meu
0.00 lei
Salvestroli - întrebări frecvente
Salvestroli, tratamentul naturist anti-cancer, Hypernatura
Sunt salvestrolii substanțe sigure?
Salvestrolii sunt extracte naturale ce nu manifestă nici un fel de toxicitate pentru organismul uman. Poate fi utilizat și de diabetici. Cu toate acestea, suplimentarea cu Salvestrol nu este indicată femeilor însărcinate și mamelor care alăptează - aceasta este o recomandare generală aplicată suplimentelor alimentare care nu au fost încă testate pe grupul țintă menționat.
Ce conțin capsulele?
Ingredientele folosite în realizarea acestui produs sunt 100% naturale, dintr-un complex de plante, incluzand un amestec propriu de citrice, extract de seminte de struguri, extract de dovleac japonez Kabocha și excipienți din faină de orez. Nici un fruct utilizat nu a fost modificat genetic, tratat cu pesticide sau agenți fungicizi. Produsul este ambalat în capsule vegetale.
Există efecte secundare?
Nu s-au constatat efecte secundare la administrarea de Salvestrol.
În ce tipuri de cancer și în ce stadiu al bolii se poate utiliza?
Se cunoaște faptul că acțiunea citostatică a Salvestrolilor este dată de activarea și metabolizarea lor de către enzima CYP1B1. Această enzimă, CYP1B1, se formează în toate tipurile de cancer și în toate fazele, de la celule precanceroase până la metastaze. Așadar, Salvestrolii prezenți în organism din alimentația organică sau în cantitate mare din suplimentul nutritiv, vor identifica și activa această enzimă prezentă în celulele canceroase și vor determina procesul de distrugere tumorală. Datorită acestui de acțiune, salvetrolii pot fi utlizați în toate tipurile și în toate stadiile de cancer.
Suplimentele cu salvestroli sunt utile în prevenția cancerului?
Da, este extrem de util, deoarece salvestrolii atacă celulele canceroase încă de la formarea lor. În organismul uman se nasc zilnic aproximativ 1000 de celule canceroase și sistemul imunitar se luptă să le anihileze. Dacă susținem organismul și îi asigurăm necesarul de Salvestroli, acesta poate să manifeste o acțiune eficientă de îndepărtare și distrugere a celulelor tumorale.
Care este diferența între Salvestrol Shield și Salvestrol Platinum?
Salvestrol Shield are o concentrație de 350 de puncte de salvestroli și se recomandă să fie folosit de orice persoană pentru protecție împotriva cancerului, chiar și pentru copii de peste 5 ani. Doza recomandată este de 2 capsule pe zi, dimineața, la micul dejun sau la prânz, cu jumătate de oră înainte de masă. Pentru copii 1 capsulă pe zi. Ajută, de asemenea, la creșterea imunității și la stimularea apetitului (dacă este cazul). Salvestrol Platinum este util ca și prevenție la persoanele care au învins deja cancerul și doresc să nu mai apară recidive, precum și la cei care se luptă cu boala și au nevoie de doze mari de Salvestroli.
Câte capsule sunt recomandate pe zi și pentru ce perioadă?
Daca vă confruntați deja cu o formă de cancer, trebuie să vă sfătuiți cu un profesionist din domeniul sănătății, care vă poate îndruma și vă poate recomanda atât dozele cât și asocierile de suplimente sau medicamente care sunt utile în creșterea eficienței Salvestrolului. În general, Salvestrol Platinum trebuie utilizat după cum urmează: 2 capsule/zi dimineața, cu 30 min înainte de masă, sau 4 capsule/zi – 2 capsule cu 30 min înainte de masa de dimineață și 2 capsule cu 30 min înainte de masa de prânz (pentru persoane care au o afecțiune mai gravă sau într-un stadiu mai avansat); Această dozare poate fi ajustată în funcție de rata de răspuns a pacientului. Noi studii au arătat că suplimentarea cu Salvestrol este mai eficientă atunci când enzima CYP1B1 are activitatea cea mai intensă, adică în prima jumătate a zilei. De asemenea, se recomandă administrarea separată de alte medicamente care pot inhiba activitatea enzimei CYP1B1 de transformare a salvestrolilor în substanțe citostatice. Niveluri ridicate de Salvestrol, administrate într-o singură doză de 4000 sau 8000 de puncte asigură un efect puternic de distrugere a celulelor tumorale.
Care este doza de prevenție pentru persoane sănătoase?
Dacă sunteți o persoană sănătoasă, puteți folosi în scop preventiv fie Salvestrol Shield (350 puncte) 2 capsule pe zi într-o singură doză, dimineața sau la prânz, cu jumătate de oră înainte de masă, fie 1 capsulă de Salvestrol Platinum (2000 puncte) pe zi, dimineața sau la prânz, cu jumătate de oră înainte de masă. Dacă ați învins cancerul și doriți să vă asigurați că nu vor mai apărea recidive, puteți lua câte 1 capsulă de Salvestrol Platinum (2000 puncte) pe zi.
Cum ar trebui să folosesc crema cu salvestroli?
LypoSalve Adaptive Skin Care, cremă cu salvestroli activi, este destinată utilizării topice și este indicată a fi folosită în afecțiuni dermatologice precum: Melanomul (cancerul de piele), Carcinomul cu celule scuamoase, Eczeme, Infecțiile fungice, Dermatita atopică; Pigmentarea anormală a pielii (arsuri solare); Carcinomul cu celule bazale; Psoriazis; Leziuni benigne ale pielii; Dermatită seboreică. Pentru maximizarea eficienței crema Lyposalve se poate combina cu administrarea internă de Salvestrol capsule. LypoSalve nu acționează mai repede sau mai bine dacă se aplică mai mult; utilizați atât cât este suficient pentru a acoperi zona afectată cu un strat subțire de cremă. Crema LypoSalve poate fi aplicată de mai multe ori pe zi, în funcție de gravitatea problemei, chiar și pe suprafațe mai mari, după cum este necesar în funcție de întinderea afecțiunii, dar nu trebuie aplicată direct pe o rană sau leziune deschisă. Nu există reacții alergice cunoscute la LypoSalve Adaptive Skin Care.
Salvestrolii interferează cu alte medicamente?
Salvestrol este un supliment alimentar și nu ar trebui să interfereze cu terapiile medicamentoase. Totuși este bine să luați Salvestrol înainte cu 2 sau 3 ore față de medicamentele de sinteză pe care le utilzați pentru ca efectul să se instaleze rapid.
Se poate lua Salvestrol în perioada chimioterapiei și a radioterapiei?
Noi studii au arătat că Salvestrol poate fi consumat concomitent cu terapiile clasice (chimioterapie/radioterapie). Chiar în aceeași zi cu respectivele terapii, deoarece sensibilizează celulele canceroase.
Există suplimente care pot contribui la eficiența Salvestrolilor?
Utilizarea suplimentelor cu multi-vitamine și multi-minerale la doza zilnică recomandată poate crește eficacitatea salvestrolului. Cei mai utili și specifici suporteri sunt biotina (vitamina H), Niacina (vitamina B3), magneziu, seleniu și vitamina C. Acești amelioratori pot fi găsiți în mod obișnuit în suplimentele obișnuite de vitamine și minerale. Este important să nu suferiți de anemie deoarece lipsa Fierului scade eficacitatea tuturor enzimelor citocromului P450, deci inclusiv a enzimei CYP1B1. De asemenea probiotocele pot imbunătăți absorbția Salvestrolilor.
Ce trebuie să evit în timp ce iau Salvestrol?
În afară de Salvestrol, enzima CYP1B1 poate reacționa cu multe alte substanțe diferite. Ciclul de viață al enzimei este de aproximativ 3 zile (adică fiecare moleculă de CYP1B1 este înlocuită cu una nouă la aproximativ trei zile). Unele substanțe inhibă enzima CYP1B1. Odată ce o substanță inhibitoare reacționează cu enzima, este împiedicată metabolizarea și activarea Salvestrolului. Dacă sunt prezenți acesti inhibitori în corpul dumneavoastră, ei vor concura cu Salvestrolul pentru a reacționa cu enzima CYP1B1. Dacă un inhibitor nu poate fi evitat, efectul său poate fi combătut parțial prin creșterea dozei de Salvestrol.   Substanțele care inhibă enzima CYP1B1 sunt: resveratrol, gingko biloba, hesperidin, ginseng și sunătoare în suplimente; suc de grapefruit (naringinină); canabis; laetrile / amygdalin (Vitamina B17); Metformin; monoxid de carbon și agrochimice, în special fungicide (pentru utilizare agrochimică și personală). Calcium D Glucaratul și compușii care se găsesc în îndulcitori naturali și artificiali (cu excepția mierii) interferează cu absorbția Salvestrolilor și intrarea lor în celulele canceroase, prin urmare, ar trebui evitate.
Ce ar trebui să evit? Cazul special al canabisului
După cum s-a menționat mai sus, canabisul este un inhibitor al enzimei CYP1B1. Există trei canabinoizi care inhibă CYP1B1: delta (9) - tetrahidrocannabinolul (THC), canabidiolul și canabinolul. Ar fi dificil să găsiți un produs de canabis care să nu conțină cel puțin unul dintre aceste canabinoide. Din păcate, odată inhibată, enzima CYP1B1 nu poate metaboliza Salvestrol. Dacă utilizarea canabisului nu poate fi evitată, singura abordare productivă este creșterea cantității de Salvestrol pentru a contracara parțial efectul acestui inhibitor.
Sunt Salvestrolii antioxidanți?
Unii salvestroli sunt antioxidanți, iar alții nu sunt. Antioxidanții acționează prin reducerea deteriorării ADN-ului celulelor de către radicalii liberi, în timp ce salvestrolii acționează printr-un mecanism specific care este util după deteriorarea celulelor, adică sunt eficienți dincolo de punctul în care antioxidanții normali încetează să mai fie folositori, adică după ce celula a fost deja afectată și este necesară îndepărtarea ei cu ajutorul Salvestrolilor.
Copiii pot folosi Salvestrol?
Da, dar copiii cu vârsta sub 12 ani trebuie să ia Salvestrol numai sub îndrumarea unui medic.
Este resveratrol un salvestrol?
Resveratrolul este mai degraba un antioxidant bun. La concentrații mai mari, este un inhibitor al CYP1B1. Nu este posibil să se determine doza la care începe inhibiția, dar știm că este foarte scăzută. Având în vedere acest lucru, trebuie evitat în timp ce luați Salvestrol.
Salvestrolii pot fi folosiți pentru tratarea animalelor de companie?
Salvestrolii sunt foarte eficienți la câini deoarece metabolizarea este mai rapidă și mai eficientă decat la oameni. Sunt foarte utili și pentru alte animale. Utilizați o capsulă Salvestrol Platinum 2000 pe zi pentru fiecare 40 de kilograme. Pentru câinii mai mici, se scoate conținutul din capsula și se pune în mâncare proporțional cu greutatea animalului. În cazul în care câinele nu răspunde după două săptămâni, se crește treptat doza până se ajunge la 2 cps de Salvestrol Platinum 2.000 de puncte salvestroli pe zi.
Citostatice naturale
Sună acum 0754045411