Coșul meu
293.00 lei
Tratamentul cancerului cu Salvestrol -citostatice naturale din plante
Puterea Naturii în lupta cu cancerul
Despre Salvestroli
Salvestrolii aparțin fitoalexinelor și sunt compuși pe care plantele le sintetizează pentru a se proteja împotriva agresorilor cum ar fi ciuperci, virusuri, bacterii, lumina UV și insecte.
Pentru om, salvestrolii au un efect de inhibare a cancerului. Salvestrolii provoacă distrugerea și moartea celulelor tumorale, dar lasă celulele sănătoase nevătămate.
Salvestrolii sunt substanțe cu gust amar și sunt prezente în cantități relevante doar în legume, plante și fructe cultivate organic. Prin urmare, persoanele care preferă să folosescă produse ecologice (neprelucrate) sunt mult mai bine protejate împotriva tuturor tipurilor de cancer decât persoanele care optează pentru produsele comune (stropite și tratate).
Citește mai departe...
Rezultatele cercetărilor
Tot mai multi bolnavi de cancer. De ce?
Studiile arata că, în condițiile agriculturii moderne, nu mai reușim să obținem din alimentație decât 10% din necesarul de salvestroli utili pentru apărarea organismului.
Descoperiri științifice
Tratamentul cancerului - cercetari despre cancer
Cum este distrusă
Celula canceroasă?
01
Identificarea enzimei
Studiile cercetătorilor demonstrează că în toate celulele tumorale, indiferent de forma de cancer, există o enzimă (CYP1B1) care nu se manifestă în celulele sănătoase.
02
Depistarea cancerului
Această enzimă ajută la depistarea prezenței cancerului înainte ca boala să se manifeste. Este un marker tumoral de diagnostic, utilizat în lumea medicală pentru a detecta cancerul încă din fază inițială.
Tratamentul cancerului - Salvestrol
03
Efectul salvestrolilor
Atunci când enzima CYP1B1 întâlnește salvestrolii, aceasta îi transformă în substanțe toxice pentru celula tumorală, care produc moartea programată a celulei canceroase - apoptoza.
04
Eliminarea tumorii
Acest CAL TROIAN - enzima CYP1B1 - este inamicul intern al celulei canceroase, deoarece o distruge (sub acțiunea salvestrolilor) chiar din interiorul ei, fără a afecta restul țesutului sănătos.
Acțiune selectivă
Salvestrolii acționează numai asupra celulelor tumorale
100% natural
Salvestrolii sunt citostatice naturale, obținute din plante
100% sigur
Nu provoacă efecte secundare sau citotoxice
Concentrații mari
2 formule de suplimente concentrate cu salvestroli
Salvestrolii
Citostatice naturiste

Sinergie Lyposalve cremă + Lipozomal Vitamina C (Pachet economic pentru regenerarea pielii)

293.00 lei

⭐Apasati pe numar pentru apelare directa

0754 045 411

Pachet sinergic destinatat protecției și regenerării celulelor pielii.

Protocol Cancer și Boli Degenerative II

770.00 lei

⭐Apasati pe numar pentru apelare directa

0754 045 411

Protocol destinat stimulării funcției imunitare și inhibării activității celulelor canceroase și a stărilor inflamatorii asociate cu multiple afecțiuni degenerative.

Sinergie Salvestrol® Platinum + Lipozomal Vitamina C (Pachet economic pentru afecțiuni tumorale și imunitare)

460.00 lei

⭐Apasati pe numar pentru apelare directa

0754 045 411

Pachet sinergic destinat afecțiunilor tumorale, stimulării imunitare și reducerii riscului de proliferare a cancerului în organism.

Sinergie Salvestrol® Platinum + Lipozomal Curcumin 95% (Pachet economic pentru afecțiuni tumorale și inflamatorii)

535.00 lei

⭐Apasati pe numar pentru apelare directa

0754 045 411

Pachet sinergic destinat afecțiunilor tumorale și stărilor inflamatorii asociate cu dezvoltarea cancerului.

Întrebări frecvente
Salvestrol
Ce înseamnă "punctele de Salvestroli"?
Cercetătorii au elaborat două formule de salvestroli: formula Salvestrol Shield 350 puncte, pentru prevenirea cancerului, și formula Salvestrol Platinum 2000 de puncte, utilizat în faza curativă de tratament pentru cancer. Aportul de Salvestroli este descris în “număr total puncte de Salvestroli”, formulă care este mai corectă decât exprimarea în miligrame de ingrediente active, deoarece salvestrolii din plante au potențe diferite. Prin urmare, punctele de Salvestrol au fost concepute ca un sistem de măsurare și standardizare la administrarea unui amestec de salvestroli cu potențe diferite.
Ce ingrediente conțin capsulele de Salvestrol?
Salvestrol este un complex natural, conceput de cercetători ce activează în domeniul oncologiei. Ingredientele folosite în realizarea acestui produs sunt 100% naturale, dintr-un complex de plante, incluzând un amestec propriu de citrice, extract de semințe de struguri, extract de dovleac japonez Kabocha și excipienți din faină de orez. Nici un fruct utilizat nu a fost modificat genetic, tratat cu pesticide sau agenți fungicizi. Produsul este ambalat în capsule vegetale. Această combinație de extracte din plante a fost special concepută în urma testelor făcute în laboratoarele de cercetare, pe țesuturile canceroase din creier, cancer de sân, cancer de prostată, cancer de colon, cancer ovarian, cancer de testicule, cancer pulomonar, cancer de sânge.
În ce tipuri de cancer se poate utiliza?
Se cunoaște faptul că acțiunea citostatică a Salvestrolilor este dată de activarea și metabolizarea lor de către enzima CYP1B1. Aceasta enzimă se formează în toate tipurile de cancer și în toate fazele, de la celule precanceroase până la metastaze. Așadar, dacă există enzima în celula canceroasă și avem și Salvestroli în organism, aduși din alimentație sau din suplimentul nutritiv, atunci procesul de distrugere tumorală are loc. Deci Salvestrolii pot fi utlizați în toate tipurile și toate stadiile de cancer.
Există efecte adverse?
Nu s-au constatat efecte secundare la administrarea de Salvestrol. Acești fitonutrienți, reprezentând sistemul imunitar al plantei, acționează exact ca niște citostatice, însă, spre deosebire de cele chimice, ele nu afectează țesuturile sănătoase și nici nu produc efecte de tip citotoxic.
Salvestroli tratament natural anti-cancer
Vezi toate întrebările...
Interviuri
Jurnalul de Hypersănătate
Prof Dan Burke Interviu Beneficiile Salvestrolilor

Beneficiile salvestrolilor – interviu cu Prof. Dan Burke

Profesorul Dan Burke a petrecut cea mai mare parte a vieții sale studiind cancerul, cauzele și detectarea acestuia. A studiat biochimie și a absolvit ca…
Citește mai departe
Salvestrolii, citostatice naturale produse de plante

Salvestrolii, citostatice naturale produse de plante ca răspuns la factorii agresivi

Salvestrolii acționează ca și citostatice naturale. Oamenii de știință britanici au descoperit un important mecanism antitumoral, selectiv (țintit pe celula tumorală), utilizat de anumiți fitonutrienți…
Citește mai departe
Prof Dan Burke - Conferinta Salvestrol

Conferința „Cancerul, un flagel mondial” – susținută de prof. Dan Burke

Evoluția fenomenului de „rezistență” a celulelor tumorale este mereu în atenția cercetătorilor de a găsi un remediu, care să elimine acest „bastion”, care rezistă de…
Citește mai departe
Call Now ButtonSună acum 0754045411
Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Click outside to hide the compare bar
Compare
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping