Coșul meu
0.00 lei
0754 045 411
Coșul meu
0.00 lei

Livrare nutrițională sporită

Multe vitamine și minerale sub formă de tablete, pudră sau capsule sunt foarte puțin absorbite de către corp. Ele pot fi complet distruse pe măsură ce înaintează în tractul digestiv. Prin folosirea fosfolipidelor esențiale se asigură protejarea vitaminelor în mediul intestinal. După absorbția la nivelul intestinului subțire, sferele lipozomale ajung în sânge intacte, putând livra ingredientele active direct în celule.

Protecție lipozomală

Lipozomii sunt molecule sferice ale căror straturi exterioare sunt formate din fosfolipide naturale. În interiorul unei sfere lipozomale există un centru apos care poate fi umplut cu orice vitamină sau mineral existent. În funcție de tipul nutrientului (hidro sau liposolubil) acesta este plasat fie în miezul sferei fosfolipidice, fie încorporată în membrana acesteia. Pereții lipozomali exteriori protejează nutrienții pe care-i poartă, de acțiunea acizilor gastrici, a enzimelor hepatice și a florei bacteriene.

Biodisponibilitate fără precedent

Datorită stratului protector fosfolipidic ce învelește nutrienții, corpul poate absorbi foarte ușor mineralele și vitaminele din interiorul sferelor lipozomale. De îndată ce un lipozom finalizează livrarea ingredientelor active, el însuși va deveni un nutrient și material constituent pentru creier, ficat și celule. Asemănarea lipozomilor cu celulele corpului, le permite să fie recunoscuți de organism și înglobați de către celulele umane în întregime. Vezi AICI lista cu zeci de studii care atestă beneficiile tehnologiei lipozomale.

Alte suplimente lipozomale
 Presiuni ridicate ce deteriorează ingredientele active
Folosirea alcoolului sau a substanțelor chimice, pe care lipozomii îi vor transporta în celule
Sunt produse folosind temperaturi înalte ce deteriorează ingredientele active
Biodisponibilitate și stabilitate reduse
Folosirea aromelor pentru mascarea gustului neplăcut
Valabilitate mică datorată instabilității accentuate

Suplimente lipozomale LipoCellTech™
+ Metodă naturală de producție, fără presiuni ridicate
+ Nu necesită adăugarea alcoolului sau a substanțelor chimice
+ Metoda de producție fără căldură le permite ingredientelor active să rămână intacte
+ Moleculele lipozomale au stabilitate și biodisponibiliate ridicate
+ Gust neutru, fără arome adăugate
+ Perioadă de valabilitate mare, până la 3 ani

LipoCellTech™
Recreează modelul naturii

S-au investit mulți ani de cercetare cu scopul de a găsi o modalitate complet naturală de obținere a unor produse lipozomale cu stabilitate ridicată și cu un grad de absorbție celulară ce depășește 95%.

Metoda brevetată de fabricație imită modul în care organismul obține propriile molecule lipozomale.

Astfel corpul va recunoaște moleculele LipoCellTech™ ca fiind ale sale și le va absorbi aproape în totalitate. După livrarea ingredientelor active către celule, învelișul fosfolipidic din care este compus lipozomul, se contopește cu peretele celular, fortificându-l și regenerându-l.

Avantajele
Lipocelltech
01
Absorbtie maximizată
Sistemul brevetat de încapsulare lipozomală LipoCellTech™ asigură o absorbție maximă și rapidă a nutrienților direct în celulele organismului.
02
Ingrediente pure
LipoCellTech™ folosește ingrediente de cea mai înaltă calitate, atent selectate și testate pentru puritate, siguranță și eficacitate maximă.
03
Calitate absolut naturală
Fără coloranți, conservanți, alcool, arome sintetice, zahăr, organisme modificate genetic, amidon, gluten, derivați din carne și lapte, drojdie, soia, sau alte ingrediente inactive.
Suplimente lipozomale
04
Valabilitate mare
Față de alte produse lipozomale, suplimentele LipoCellTech™ își mențin valabilitatea și stabilitatea până la trei ani, fără alterarea calității sau a pierderii proprietăților.
05
Gust neutru
Pudra lipozomală este pusă în capsule, în forma sa pură, și poate fi administrată cu ușurință oricând este nevoie. Gustul fiind neutru, nu necesită mascarea lui prin adăugarea de arome.
06
Unic în lume
LipoCellTech™ se aliniează celor mai înalte standarde europene, fiind singurul la nivel mondial care produce suplimente lipozomale fără folosirea temperaturilor înalte, a presiunilor mari, a substanțelor chimice sau a alcoolului.

Sună acum 0754045411