Coșul meu
0.00 lei
0754 045 411
Coșul meu
0.00 lei
Jurnalul de Hypersănătate
Spitale din New York administrează pacienților doze masive de Vitamina C

Spitale din New York administrează pacienților doze masive de Vitamina C

În contextul pandemiei cu noul virus, medici din toata lumea, începând cu cei din China, susțin că evoluția spre vindecare a pacienților infectați este mult superioară atunci când se asociază Vitamina C protocolului clasic de tratament.

Medicul Andrew G. Weber, pulmonolog și specialist în terapie intensivă de la Spitalul Universitar Northwell Health Long Island spune că, „Pacienții cărora li s-a administrat vitamina C au avut o evoluție semnificativ mai bună decât cei cărora nu li s-a administrat vitamina C” Acestor pacienți li s-au administrat intravenos doze mari de Vitamina C, 1.500 miligrame 3-4x pe zi (New York Post, 24 martie 2020).

Doctorul Weber arată că nivelurile sanguine de vitamina C la pacienții infectați cu C-O-V-I-D scad dramatic datorită consumului foarte rapid de vitamina C în corp, în timpul reacțiilor inflamatorii excesive.
Recomandarea specialistilor care sunt în linia întâi în tratarea persoanelor afectate este să se mențină un nivel ridicat de vitamina C în această perioadă de expunere pentru a ne proteja de agresiunea virusurilor. Mai ales că organismul uman nu are abilitatea de a sintetiza Vitamina C și este nevoit să o primească din exterior.

Concentrații sanguine ridicate de Vitamina C, similare cu cele administrate intravenos, se obțin mai greu, dar varianta Lipozomală de Vitamina C capsule are avantaje deosebite prin modalitatea ușoară de administrare și mai ales prin gradul ridicat de absobție, ceea ce asigură un nivel sanguin ridicat în comparație cu formele clasice de Vitamina C.

Sistemul de transport lipozomal, de cedare către țesuturi și celule a Vitaminei C, se datorează structurii fosfolipidice, asemănătoare cu cea a membranelor celulare. Tehnologia de producere a lipozomilor este dezvoltată în SUA, nu conține substanțe inactive sau conservanți și asigură până la 99% absorbție celulară, exercitând impactul terapeutic, antiviral maxim.

Iată un studiu publicat care dovedește potențialul antiviral al Vitaminei C prin capacitatea puternic antioxidantă și prin participarea la producția de Interferon-α/β ca răspuns imunitar antiviral: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3659258/

Un alt adjuvant, antiinflamator și antiviral natural, care poate fi folosit sinergic alături de Vitamina C este Lipozomal Curcumin 95% – singura formă de curcumină care se absoarbe la nivel celular, care nu este metabolizată și eliminată din corp înainte de a-și exercita efectele benefice.

S-au realizat numeroase studii medicale despre activitatea antivirală a curcuminei împotriva mai multor tipuri de virusuri precum CHIKV, DENV, HBV, HCV, HIV, HPV, HSV, IAV, JEV, MNV, RSV, RVFV, ZIKV și activitatea antibacteriană asupra Staphylococcus aureus, Staphylococcus epidermidis, Streptococcus mutans, Streptococcus pyogenes, Bacillus subtilis, Bacillus cereus, Listeria innocua, Escherichia coli, Salmonella enteritica, Helicobacter pylori, Pseudomonas aeruginosa. Aceste studii au fost publicate pe site-uri de specialitate pe care le puteți consulta în link-urile următoare: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6509173/ și aici https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4022204/.

În general, deși se poate utiliza pe cale orală în doze mari de până la 12 g pe zi, cea mai mare parte a curcuminei administrate oral nu ajunge niciodată în sânge, deoarece este slab absorbită, în intestin fiind deteriorată de sucurile digestive (alcaline sau acide) și eliminată direct. În plus, chiar dacă o mică parte de curcumină ingerată este prelevată în sânge, aceasta este metabolizată rapid, conjugată în ficat și excretată în fecale.

Așadar, biodisponibilitatea foarte redusă a curcuminei se îmbunătățește major dacă se administrează sub formă lipozomală. Lipozomii protejează și transportă curcumina direct la nivel celular. De asemenea este foarte important ca extractul în formă lipozomală să conțină 95% curcuminoide.

Lipozomal Curcumin structură

În timpul suprasolicitării organismului pentru combaterea unei infecții virale sau bacteriene, fiecare celulă are nevoie constantă de nutrienții care să-i asigure detoxifierea, vitalitatea, starea de regenerare și puterea de a lupta cu agresiunile venite din mediul extern.

Dacă nu sunt introduse prin alimentație și prin suplimentare doze suficiente de nutrienți, mai ales când nevoia organismului este foarte mare, atunci capacitatea de regenerare celulară și de reprimare a activității patogenilor se diminuează treptat iar starea de sănătate se poate agrava vizibil.

Nu uitați că organismul uman nu are capacitatea de a produce singur Vitamina C!!!

Trebuie asigurat aport extern, iar Vitamina C lipozomală sub formă de capsule este o variantă naturală și foarte eficientă.

Farmacist Primar Iulia Vasilache

Informațiile prezentate servesc în scop educațional și informațional. Pentru sfaturi medicale vă recomandăm consultul medical de specialitate.

Dacă te abonezi la Newsletter-ul Hypernatura.com vei primi gratuit cele mai noi și apreciate articole direct în căsuța ta de e-mail!

 

Scrie un comentariu

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Click outside to hide the compare bar
Compare
Compare ×
Let's Compare! Continue shopping
Call Now ButtonSună acum 0754045411