Coșul meu
0.00 lei
intestine
„Toate bolile pornesc din intestine”
Hyppocrate
Azi, după aproximativ 2500 de ani, știința și medicina modernă ajung și ele, încet și cu pași uneori prea mici, la aceeași concluzie deosebit de importantă pentru sănătatea umană.
Intestinele sunt la fel de importante pentru organismul uman întocmai cum este rădăcina pentru sănătatea, dezvoltarea și longevitatea unui copac.
Prin intestinul subțire, omul își extrage apa și substanțele nutritive din alimente. Prin rădăcină, toate plantele își extrag apa și substanțele nutritive din pământ. Fără o rădăcină sănătoasă, nicio plantă nu poate prospera sau trăi. Această regulă este valabilă și pentru om.

Sănătate prin detoxifiere

Pe pereţii intestinelor subțire și în special cel gros se depun, în timp, diverse deşeuri de excreţie: resturi de alimente parțial digerate și în stare de descompunere (putrefacţie), bacterii parazite, resturi de medicamente şi alte substanţe toxice. Aceste reziduuri metabolice stau în colon ani de zile şi sunt un mediu propice pentru dezvoltarea mai multor afecțiuni, inclusiv a paraziţilor intestinali.

O persoană obișnuită acumulează în intestine, de-a lungul anilor, între 2,5 și 11 kg de reziduuri metabolice.

O cantitate mare de reziduuri metabolice poate avea consecinţe dezastruoase pentru sănătatea organismului uman. Toxinele rezultate din activitatea bacteriilor parazite, excrementele şi resturi ale paraziţilor intestinali, trec prin pereţii intestinelor şi pătrund în organism, având ca rezultat diferite afecţiuni. Prin acest proces, însuși sistemul imunitar ajunge să fie grav afectat.

Ce spun specialiștii

Experiența medicilor arată că este dificil să tratezi o afecțiune cronică fără să acorzi importanță detoxifierii. Dacă nu sunt eliminate toxinele din organism, nici cele mai performante metode de tratament nu oferă un efect durabil.

Buna funcționare a intestinelor are drept consecință o bună funcționare a sistemului imunitar. Un intestin curat contribuie la o absorbție optimă a apei și a nutrienților, precum și la creșterea imunității. Nu în ultimul rând, se obține o scădere eficientă în greutate, o stare de bine și un aport substanțial de energie.

Dieta perfectă nu va da rezultate mai bune decât cea mai proastă dietă, cât timp intestinul este blocat din cauza acumulărilor de materii reziduale nocive. O bună eliminare a materiilor nedigerate sau a altor reziduuri este la fel de importantă ca și digestia corectă și absorbția alimentelor. (Dr. N. Walker)

Detoxifierea se face periodic, la un interval de 6 sau 12 luni. Este foarte util ca, înainte de începerea unui tratament (naturist, homeopat sau alopat), să luați în considerare o cură de detoxifiere profundă pentru curățarea intestinală completă, timp de 1 până la 3 zile, prin programul Vitamunda ColonHyperDetox. Această detoxifiere va crește eficacitatea respectivelor tratamente.

Cu bucurie și mult drag!
După o zi de detoxifiere cu Vitamunda ColonHyper, am văzut pentru prima dată cum arată biofilmul eliminat din colon. Abia acum pot spune că înțeleg câte reziduri se adună în corp de-a lungul timpului și cât de importantă este curățarea colonului măcar de 2-3 ori pe an. O prefer pe aceasta, deși am încercat și hidrocolonoterapia.
Dan C. Manager IT, Oradea
O perioadă de aproximativ câteva luni începusem să obosesc foarte repede și îmi pica greu tot ceea ce mâncam. Am primit recomandarea de a urma cura cu Vitamunda. Am făcut o cură de 2 zile, în care mi-am reamintit starea de bine și de ușurare a corpului. Eliminarea biofilmului a fost deosebit de confortabilă. Vă mulțumesc!
Elena U. Pensionară și bunică a trei nepoți, Iași
Mi s-a recomandat cura re detoxifiere cu Vitamuna de către terapeutul meu. Am ales cura de 3 zile și sunt nespus de fericită de alegerea făcută. Pe lângă faptul că am eliminat biofilmul care arăta exact ca în poze, nu mai sunt balonată, mă simt mult mai bine, mi s-a redus pofta de dulce și am slăbit 5 kg.
Felicia S. Manager Hotel, Constanța
O singură zi de detoxifiere cu Vitamunda ColonHyperdetox a fost suficientă pentru mine. Aveam dureri apăsătoare în partea de jos a abdomenului, de câteva luni de zile, și nu știam cauza lor. Am rămas uimită că a avut eficiență 100%, iar durerile mi-au dispărut complet, chiar de a doua zi după detoxifiere.
Elena S. Manager proiect, Iași
De când mă știu am avut o tendință de balonare după masă. Am ales cura de 6 zile pentru detoxifiere și slăbit. Shake-urile mi s-au părut delicioase și foarte sățioase. La finele curei, de la 79 kg, am ajuns la 74. Pe lângă aceasta, acum nu mă mai balonez și mă simt mult mai odihnită. Mi-am propus să mai urmez cura măcar o dată pe an.
Viorica P. Pensionară și bunică a 4 nepoți, Constanța
Am combinat shake-ul pentru masa principală cu mai multă apă. M-am obișnuit mai ușor cu textura în acest fel. În prima zi am fost puțin balonată, dar în a doua zi am început să scot acel biofilm care arată exact ca în poze. La o lună și jumătate de la cură, am mai scos iar o bucată de biofilm. Este fantastic! Mulțumesc!
Alexandrina P. Avocat, Suceava
Pachete Detoxifiere și Slăbit
Call Now ButtonSună acum 0754045411
Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Adaugă în coș
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Compară
Favorite 0
Open wishlist page Continue shopping