Coșul meu
0.00 lei
Jurnalul de Hypersănătate
Salvestrolii distrug celula canceroasa

SALVESTROLII, promedicamente din alimente, cu acțiune puternic ANTICANCEROASĂ

Iată cum cercetările științifice aduc în lumină legătura intimă dintre om și natură, dintre sănătatea noastră și inteligența evolutivă a naturii, un determinism al cărui parcurs evolutiv își are începutul cu multe milioane de ani în urmă. Datorită descoperirilor științifice ni se relevă tot mai clar faptul că omul s-a „născut” în mijlocul naturii și fără ea, el nu poate exista.

Plantele reacționează la atacul agenților patogeni prin secreția de fitoalexine, substanțe din care fac parte și Salvestrolii.

Spre exemplu, atunci când o plantă sau fructul acesteia, în timpul coacerii, este atacat de o ciupercă, sistemul imunitar al plantei determină secreția unui salvestrol specific pentru acest tip de agresor.

Salvestrolul este sintetizat în locul unde a avut loc atacul, pătrunde în agentul patogen, determinând moartea acestuia.

Co-evoluția oamenilor împreună cu plantele a dus la utilizarea Salvestrolilor de către organismul uman ca promedicamente în cadrul unui mecanism defensiv. Acest mecanism are ca țintă eliminarea celulelor canceroase pe masură ce acestea apar.

Salvestrolii sunt considerați promedicamente deoarece devin compuși activi în organism doar după ce au fost activați de către o enzimă prezentă în celulele canceroase, enzima CYP1B1.

Această enzimă se manifestă doar în celulele tumorale și nu apare deloc în celulele sănătoase. Enzima CYP1B1 este considerată un marker tumoral universal, deoarece se regăsește în toate tipurile de cancere și în toate etapele bolii.

Interacțiunea dintre enzima CYP1B1 și Salvestroli are ca rezultat o cascadă de procese biochimice ce transformă Salvestrolii în produși antitumorali.

Astfel se induce apoptoza (moartea programată a celulelor canceroase) care se concretizează prin reducerea tumorilor.

Salvestrol, tratament naturist anti-cancer
Salvestrol, tratament naturist anti-cancer

Cercetatorii Danny Burke și Gerard A. Potter de la Universitatea de Montfort au testat acțiunea salvestrolilor pe culturi de celule tumorale umane precum și pe organe cuprinse de tumori. Rezultatele au fost mai mult decât încurajatoare.

Echipa de cerecetare consideră că această interacțiune dintre o enzimă proprie celulei tumorale și substanțe provenite din dietă este de fapt, un mecanism al organismului de apărare naturală împotriva cancerului.

În acest fel, organismul uman se apără în mod natural atât împoriva instalării, cât și a evoluției cancerului.

De aceea cercetătorii susțin că în lupta cu cancerul aportul de salvestroli prin dietă și prin intermediul suplimentelor este foarte utilă.

Vă redăm mai jos un studiu de caz, publicat în Revista JURNALUL DE MEDICINĂ ORTOMOLECULARĂ, vol.27, nr.3 din anul 2012.

Caz de leucemie limfocitară cronică (JOM volume 27, Number 3, 2012)

O femeie în vârstă de 80 de ani s-a prezentat pentru o tumoră în regiunea gâtului, de dimensiunea unui ou de găină. A fost consultată de un oncolog și ulterior de un medic ORL care a efectuat o biopsie. Curând după examinare, starea ei de sănătate s-a deteriorat. Prezenta adenopatii inghinale și axilare care au impus un examen tomografic.

Biopsia a confirmat diagnosticul de leucemie limfocitară cronică. Această boală are un prognostic de viață variabil, rata de remisie spontană este extrem de rară, mai ales în rândul persoanelor care nu au fost diagnosticate în stadiul incipient.

Femeia a spus ca a fost greu să i se ofere un prognostic precis, speranța de supraviețuire variind între 2 zile și doi ani.

Starea ei de sănătate s-a agravat și mai mult. Acuza dureri severe de gât, cu dificultate de a se alimenta și tulburări de somn. A scăzut în greutate. A revenit la medicul ORL care i-a prelevat o probă de pe o leziune ulcerată de la nivel amigdalian. Examenul bioptic a reconfirmat diagnosticul inițial. S-a decis tratament radioterapic.

Celule canceroase vazute la microscop
Celule canceroase vazute la microscop

Tumora a apărut și în partea dreaptă a gâtului, abdomenul a început să crească în dimensiuni și adenopatia axilară a crescut. A aflat de la un prieten despre tratamentul cu Salvestrol și a început o cură de trei luni cu două capsule pe zi de Salvestrol Platinum.

A luat o capsulă la micul dejun iar cealaltă la cină. A început să adopte o atitudine mai relaxată față de viață, a renunțat la o parte din obligațiile ei, și-a modificat dieta în care a inclus multe legume și fructe.

La o lună de la suplimentarea cu Salvestrol a început să se simtă mai bine, tumorile din gât au început să scadă în consistență și să se micșoreze. Acest rezultat a coincis cu inițierea tratamentului radioterapic.

Deoarece se simțea mai bine, a decis sa amâne ședințele de radioterapie. Radioterapeutul a respectat decizia ei urmând să sune ulterior, dacă se va răzgândi.

După alte două luni – cura de Salvestrol a continuat – a observat dispariția tumorilor din gat. A revenit la oncolog, iar acesta i-a confirmat absența tumorilor. Oncologul s-a declarat surprins când a constatat că pacienta avea o stare de sănătate bună și a crescut în greutate.

După acest consult, pacienta a renunțat la Salvestrol, dar a continuat cu dietă și un regim de viață mai relaxat. Ulterior a reluat suplimentarea cu Salvestrol pentru prevenirea recidivelor, rămânând la o capsulă de Salvestrol Platinum pe zi. Se simte foarte bine și speră că experiența ei va putea fi de ajutor și altora.

Pe www.hypernatura.com sau la telefon 0754.045.411, găsiți mai multe detalii despre salvestroli – modul în care actionează, modul de administrare, studii de caz, siguranța administrării produsului Salvestrol – supliment alimentar 100% natural, cu o formulă unică, realizat din plante și fructe crescute organic, care conțin concentrații mari de salvestroli.

Articol publicat inițial pe SfatulMedicului.ro

Informațiile prezentate servesc în scop educațional și informațional. Pentru sfaturi medicale vă recomandăm consultul medical de specialitate.

Dacă te abonezi la Newsletter-ul Hypernatura.com vei primi gratuit cele mai noi și apreciate articole direct în căsuța ta de e-mail!

Scrie un comentariu

Call Now ButtonSună acum 0754045411
Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Adaugă în coș
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Click outside to hide the compare bar
Compară
Favorite 0
Open wishlist page Continue shopping