Coșul meu
0.00 lei
0754 045 411
Coșul meu
0.00 lei
Prepararea Shake-urilor

Vitamunda ColonHyperDetox este un produs unic în lume. Aceasta se datorează ingredientului principal: scoarța fermentată din palmierul de ulei. Fermentarea acestei scoarțe implică un proces foarte dificil dar esențial pentru succesul și eficiența acestui produs.

Fibrele

Fibrele fermentate din scoarța Oil Palm (palmier de ulei) au abilitatea de a penetra adânc în biofilmul toxic. Acestă etapă este esențială deoarece biofilmul se atașează de mucoasa intestinală. Aceste fibre pătrund în întregime biofilmul și îl umezesc din interior. În acest fel, biofilmul se detașează și se elimină din organism cu ușurință, fără crampe sau dureri.

Bamele

În plus față de fibrele fermentate din scoarța de palmier, Vitamunda conține și pudră de bame (okra), un ingredient care umezește mucoasa intestinală a colonului, astfel încât aceasta, după eliminarea biofilmului, să-și poată recăpăta sănătatea și funcționalitatea optimă. Acest lucru este absolut necesar deoarece poluarea cauzată de către biofilmul toxic a deshidratat și infectat mucoasa intestinală.

Chlorella Pyrenoidosa

Considerat un superaliment pentru conținutul său bogat în nutrienți, printre care se numără proteinele (toți cei 9 aminoacizi esențiali), întregul grup de vitamine B, inclusiv vitamina B12, vitamina C, vitamina E, fier, zinc, cupru, potasiu, calciu, acid folic, omega 3, chlorella pyrenoidosa este un excelent chelator al metalelor grele, un puternic antioxidant și detoxifiant natural al organismului.

Înlocuitor al meselor

Vitamunda înlocuiește complet mesele în zilele de cură, oferind intestinelor repausul necesar detoxifierii. Dacă intestinele ar fi ocupate în continuare cu digerarea și metabolizarea alimentelor, atunci nu s-ar putea asigura detoxifierea lor completă. Vitamunda ColonHyperDetox conține toți nutrienții necesari unei alimentații echilibrate și unui organism sănătos. Ingredientele nutritive din Shake-uri vă vor asigura o stare de bine pe tot parcursul zilei, fără resimțiriea senzației de foame.

Vitamunda-cura de detoxifiere si slabit -ingrediente

Pregătire

Pentru rezultate optime vă rugăm să luați în considerare următoarele recomandări. Pentru pregătirea corpului, cu două zile înainte de începerea programului vă sfătuim să reduceți cantitatea de alimente consumate. În timpul curei de detoxifiere este cel mai bine ca alimentația să vă fie constituită doar din shake-urile Vitamunda. Acestea sunt pline de nutrienți, vitamine, energie și previn senzația de foame.

În aceste două zile, corpul dumneavoastră se poate odihni, fiindu-i mai ușor să se obișnuiască la noua situație. Reduceți pe cât posibil consumul de cafea, zahăr și alcool. De asemenea, atât în cele două zile de pregătire cât și în timpul și după cură este bine să consumați cât mai multă apă (minim 2 litri pe zi). Este nevoie de apă pentru eliminarea completă a biofilmului.

În prima zi de pregătire, mâncați jumătate din cantitatea de hrană pe care o consumați în mod normal.

În cea de-a doua zi, consumați alimente ușor digerabile. De preferință fructe, supă, iaurt, smoothie-uri, în cantități limitate.

Programul de detoxifiere

După cele două zile de pregătire este timpul să începeți cura de detoxifiere. Pentru fiecare zi aveți o cutie cu 7 plicuri. Fiecare plic conține o pulbere care se amestecă cu apă pentru a face un singur shake. Asta înseamnă că veți consuma 7 shake-uri pentru fiecare zi de detoxifiere, după cum urmează:

  1. Wake-up shake (imediat după trezire). Se adaugă 300 ml de apă peste conținutul unui plic și se agită bine.
  2. Meal shake (mic dejun la jumătate de oră după wake-up shake). Se adaugă 400 ml de apă peste conținutul unui plic și se agită bine.
  3. Snack (gustare între micul dejun și masa de prânz). Se adaugă 300 ml de apă peste conținutul plicului și se agită bine.
  4. Meal shake (prânz). Se adaugă 400 ml de apă peste conținutul unui plic și se agită bine.
  5. Snack (gustare între prânz și cină). Se adaugă 300 ml de apă alături de conținutul unui plic într-un shaker și se agită bine.
  6. Meal shake (cină). Se adaugă 400 ml de apă peste conținutul unui plic și se agită bine într-un shaker.
  7. Goodnight shake (înainte de culcare). Se adaugă 300 ml de apă peste conținutul unui plic și se agită bine.

Sfat 1: Shake-ul se bea imediat după amestecare. Cu toate acestea, dacă se întâmplă să uitați de el și să devină prea gros, se poate consuma cu lingura, precum o budincă. El în continuare își păstrează proprietățile și produce efectele dorite. În plus față de apa folosită la amestecarea shake-urilor este bine să consumați și apă separat. Apa hidratează fibrele și facilitează eliminarea biofilmului.

Sfat 2: Pentru a obține o consistență mai fluidă, Shake-urile Meal pot fi consumate și în două etape. Luați o jumătate din plic și adăugați 400 ml apă. Apoi amestecați cealaltă jumătate cu alți 400 ml apă.

Sfat 3: Pentru a nu risca formarea de cocoloașe la amestecarea lui cu apă, este cel mai recomandat să turnați conținutul plicului și apa într-un shaker sau sticlă și să agitați de câteva ori până la omogenizarea completă.

Sfat 4: Dacă doriți să schimbați gustul Meal shake-urilor, puteți adăuga în ele o cantitate mică de suc proaspăt din fructe crescute organic.

Sfat 5: Unii oameni preferă să amestece Meal Shake-ul cu apă caldă, în acest fel asemănându-se cu terciul de ovăz sau orezul cu lapte.

După detoxifiere

După programul de detoxifiere stomacul scade în volum iar intestinele sunt curățate complet de toxine. Este recomandat să faceți treptat trecerea la alimente solide după finalizarea curei de detoxifiere.

În prima zi după program este bine să consumați alimente ușor digerabile. De preferință, fructe, supă, iaurt, sau smoothie-uri, în cantități moderate.

A doua zi este bine să consumați alimente moi și preparate termic – supă, ouă gătite, legume fierte, cartofi fierți și pește gătit. Este important să mâncați jumătate din consumul zilnic obișnuit.

Compoziție

Wake-up și Good night Shake (2 plicuri x 7 g)

Compoziție pe plic: grâu încolțit pulbere (de origine bio), complex multienzimatic

Meal shake (3 plicuri x 25 g)

Compoziție pe plic: fibre din scoarța arborelui Oil Palm (palmier de ulei) pulbere, proteină din mazăre pulbere, FOS inulină (prebiotic), bame pulbere, orez roșu pulbere, gumă guar, fructe de mango pulbere, vanilie pulbere.

Snack shake (2 plicuri x 8 g)

Compoziție pe plic: morcov pulbere, fructul pasiunii pulbere, proteină din mazăre pulbere, Chlorella Pyrenoidosa pulbere, bame pulbere, Omega-3 pulbere.

Pachete Detoxifiere și Slăbit
Sună acum 0754045411