Coșul meu
0.00 lei
0754 045 411
Coșul meu
0.00 lei
Întrebări frecvente despre ColonHyperDetox
Programul Vitamunda ColonHyperDetox este similar cu postul?
Postul și detoxifierea intestinală cu Vitamunda ColonHyperDetox sunt aproape total diferite. În post, alimentația tinde să fie săracă în nutrienți, în timp ce Vitamunda ColonHyperDetox conține o combinație echilibrată de nutrienți absolut necesari organismului uman. Pe lângă efectul de detoxifiere, ColonHyperDetox asigură toți nutrienții de care are nevoie un corp pentru a se menține sănătos. În perioada protocolului nu este nevoie să consumați alte alimente. Cu toate acestea, ceaiul din plante și o ceașcă de suc proaspăt din fructe organice sunt permise. În schimb, cafeaua și alte băuturi care conțin cafeină nu sunt recomandate.
În cât timp să mă aștept la rezultate?
Cantitatea de reziduuri metabolice din intestine determină cât de repede vă veți detoxifia. În majoritatea cazurilor eliminarea completă a biofilmului toxic se produce în 3 zile. În cazul unei cantități mari de reziduuri metabolice, biofilmul acumulat este în cantitate mare și eliminarea acestuia poate dura și 6 zile.
Există situații când produsul nu funcționează?
Din experiența noastră acest lucru nu s-a întâmplat atâta timp cât s-au respectat instrucțiunile. Toți utilizatorii sunt foarte mulțumiți de rezultate. În cazul în care, totuși, rezultatele nu v-au mulțumit, vă rugăm să trimiteți un e-mail la: info@vitamunda.co.uk sau office@hyperfarm.ro.
Este programul de detoxifiere Vitamunda ColonHyperDetox sigur pentru sănătate?
Da, Vitamunda ColonHyperDetox este foarte sigur în ceea ce privește sănătatea. Produsul este 100% natural și nu conține toxine sau alergeni, nu provoacă efect laxativ, durere sau iritații, senzația de evacuare este firească, iar eliminarea este blândă.
Cine ar trebui să nu folosească produsul?
În timpul detoxifierii se pot elimina eventualele componente toxice rămase stagnante pentru multă vreme în organism. Prin urmare, descurajăm utilizarea sa de către femeile însărcinate, femeile care alăptează și copiii cu vârsta sub 10 ani. Tot în acest context, dacă planificați o viitoare sarcină este bine să luați în calcul beneficiile pe care le poate aduce un program de detoxifiere atât pentru sănătatea viitoarei mămici, cât și pentru sănătatea fătului care se va dezvolta astfel într-un mediu cât mai lipsit de toxine. Atenționări: A nu se utiliza de către persoanele cu ocluzie și atonie intestinală, sau de către persoanele cărora li s-a efectuat colostomie; A nu se utiliza de către persoanele diagnosticate cu rectocolită ulcerohemoragică; În cazul persoanelor suspecte sau diagnosticate cu sindrom de intestin iritabil, boli inflamatorii intestinale precum boala Crohn sau colita ulcerativă, afecțiuni tumorale, utilizarea se poate face doar la recomandarea și supravegherea medicului.
Ce pot face dacă întâlnesc dificultăți în a mă obișnui cu consintența Meal shake-ului?
Iată câteva sfaturi: (1) Meal Shake-ul se bea imediat după amestecare. Neconsumarea imediată va duce la îngroșarea lui, făcându-l greu de băut. Cu toate acestea, dacă se întâmplă să uitați de el și să devină prea gros, se poate consuma cu lingura, precum o budincă. El în continuare își păstrează proprietățile și produce efectele dorite (2) Pentru a obține o consistență mai fluidă, Shake-urile Meal pot fi consumate și în două etape. Luați o jumătate din plic și adăugați 400 ml apă. Apoi amestecați cealaltă jumătate cu alte 400 ml apă (3) Pentru a nu risca formarea de cocoloașe la amestecarea lui cu apă, este cel mai recomandat să turnați conținutul plicului și apa într-o sticlă și să agitați de câteva ori până la omogenizarea completă (4) Dacă doriți să schimbați gustul shake-urilor Meal, puteți adăuga în ele o cantitate mică de suc proaspăt din fructe crescute organic (5) Unii oameni preferă să amestece Meal Shake-ul cu apă caldă, în acest fel asemănându-se cu terciul de ovăz sau orezul cu lapte.
Trebuie să stau aproape de toaletă în timpul acestui program de detoxifiere?
Nu este nevoie. Veți merge la toaletă un pic mai des decât de obicei (2-3 scaune pe zi), dar eliminarea biofilmului se va face blând, nefiind dureroasă.
Voi pierde în greutate folosind Vitamunda ColonHyperDetox?
Datorită detoxifierii intestinale metabolismul dvs. va începe să funcționeze mai bine. Având în vedere că se elimină reziduurile și biofilmul prinse de pereții intestinali, scăderea în greutate se va putea simți chiar și după programul de 3 zile. Cu toate acestea programele dedicate scăderii accentuate în greutate (peste 5 kg) sunt cea de 6 și cea de 12 zile.
Cât timp va trebui să urmez acest program de detoxifiere?
Există mai multe posibilități în funcție de nevoi: Program eliminare biofilm intestinal (1-3 zile): pentru persoanele care își doresc o detoxifiere profundă a organismului și o echilibrare a metabolismului; sau pentru persoanele care au mai urmat înainte un program Vitamunda ColonHyperDetox și își doresc întreținerea și potențarea beneficiilor; Program detoxifiere intestinală și scădere în greutate (6 zile): pentru persoanele care alături de o detoxifiere profundă doresc și un efect vizibil de scădere în greutate (6-10 kg); Program intensiv detoxifiere intestinală și scădere în greutate (12 zile): destinat persoanelor supraponderale, acest program asigură detoxifiere profundă și scădere în greutate accentuată.
De ce este recomandată o perioadă de pregătire și apoi o perioadă de reluare a alimentației înainte și după ColonHyperDetox?
Aceste perioade sunt necesare pentru a se obișnui organismul cu trecerea la o dietă cu lichide și apoi la revenirea treptată la alimentația solidă. Trecerea treptată de la alimente solide la alimente lichide scade posibilele simptome de sevraj. Prin urmare, vă sfătuim să diminuați consumul de cafea și de alcool în aceste zile. După ce a fost eliminat biofilmul patogen, intestinele au nevoie de timp pentru refacerea stratului de mucus epitelial ce a fost alterat și sufocat de biofilm. De aceea, începeți cu alimente lichide și după aceea mâncați alimente moi și fierte.
Ce fac dacă am amețeli sau alte simptome în timpul curei?
Depinde de situație. Dacă simțiți că aveți simptome similare gripei și aveți dureri musculare sau de cap, acestea sunt probabil simptome de sevraj (detoxifiere) care se fac simțite, în general, în prima zi de detoxifiere. Cel mai bine este să beți multă apă și să continuați dieta. În cazul în care știți că suferiți de probleme grave de sănătate și apar manifestări nedorite, opriți administrarea produsului și consultați un medic.
Este permis să mănânc altceva sau să beau altceva decât apă, în timpul detoxifierii?
Pentru cel mai bun rezultat, este mai bine să nu folosiți alte alimente în timpul programului de detoxifiere. Dacă doriți totuși să mâncați ceva, este recomandat să consumați un piure dintr-un măr sau o roșie, maxim de 2 ori pe zi. Alături de apa potabilă, se permite, de asemenea, consumul de ceai organic din plante, suc de fructe/smoothie sau supă de legume.
Am început programul și am defecații rare, chiar sufăr de constipație. De asemenea, mă simt balonată. E normal?
Un procent redus de persoane au defecații rare. Dacă eliminările nu apar și nu sunt evidente din a doua zi de detoxifiere, se recomandă o pauză în administrarea produsului (de 1-2 sau 3 zile). Colon HyperDetox nu stimulează peristaltismul, deci nu crește tranzitul intestinal. În cazul persoanelor cu probleme de tranzit, în zilele de pauză se poate administra sulfat de magneziu/sare amară (câte 1 lingură rasă la un pahar cu apă (170 ml) de 2 sau 3 ori pe zi). Se va relua cura de detoxifiere după începerea eliminărilor.
Dacă simt sete, am voie să beau apă între shake-uri?
În timpul programului de detoxifiere este chiar recomandat consumul, între shake-uri, a cel puțin 2 litri de apă pe zi. Apa hidratează fibrele și facilitează eliminarea biofilmului.
Odată cu eliminarea biofilmului se pot pierde și bacteriile benefice?
Nu, bacteriile benefice sunt situate în pereții intestinali. Din cauza biofilmului (acel strat de mucus patogen) peretele intestinal se presează și se deshidratează. Există o lipsă de bacterii benefice și un surplus de bacterii care creează boli. După eliminarea biofilmului, pereții intestinali (subțire și gros) vor începe să se vindece. Așadar, ColonHyperDetox nu afectează biofilmul „sănătos” și, la drept vorbind, acesta nu este un biofilm. Acesta este stratul sănătos de mucus epitelial care acoperă toate membranele mucoase umane. Gândiți-vă la pelicula fină din interiorului gurii - este stratul mucos sănătos. În mod normal, acest strat ar trebui să acopere uniform pereții intestinali, dar deoarece bacteriile dăunătoare au format un scut peste acesta, stratul mucos sănătos este deshidratat. Stratul mucos sănătos, dacă acesta este încă prezent și nu a fost compromis total datorită reziduurilor metabolice sau a consumului excesiv de antibiotice, nu este permeabil la produsul nostru, astfel încât acesta nu poate fi îndepărtat de Vitamunda ColonHyperDetox. Prin programul de detoxifiere, biofilmul de bacterii dăunătoare dispare, iar stratul sănătos de mucus epitelial din intestine poate fi reconstruit de către organism. >>>Sfat<<<Datorită eliminării reziduurilor intestinale, se asigură un mediu propice pentru refacerea florei bacteriene benefice. Astfel, după cură, vă recomandăm să completați bacteriile sanătoase consumând nutrienți probiotici sau administrând probioticului Vitamunda Superflora. În acest fel, revigorați flora bacteriană intestinală și o păstrați în cea mai bună stare.
Cum arată un biofilm intestinal?
Nu-l putem face să arate plăcut ochiului, indiferent de modul în care l-am prezenta. Biofilmul poate fi eliminat sub formă unitară sau în mai multe bucăți, în unele cazuri chiar fără să îl observați. Pentru imagini cu biofilmul eliminat din intestine în urma curei cu Vitamunda ColonHyperDetox vă rugăm să consultați Galeria de imagini accesând meniul Informații utile - Galerie biofilm intestinal.
S-au făcut studii științifice pe acest produs?
Dovezile științifice care atestă un produs naturist sunt foarte rare. Ne putem aștepta la dovezi științifice atunci când un produs naturist este comercializat de către o companie mare, care își permite să angajeze oameni de știință pentru studii și cercetare. Vitamunda este o companie care concepe produse naturiste din motive idealiste. Produsul este deja destul de costisitor datorită metodei costisitoare de obținere a formulei finale. S-ar putea realiza mai multe cercetări științifice dar costurile lor ar fi atât de ridicate încât ar face produsul complet incaccesibil. Cu toate acestea, alături de propriile cercetări practice, numeroasele rezultate pozitive obținute de către oameni din întreaga lume dovedesc eficiența și beneficiile programului de detoxifiere intestinală Vitamunda ColonHyperDetox.
Pachete Detoxifiere și Slăbit
Sună acum 0754045411