Coșul meu
0.00 lei
0754 045 411
Coșul meu
0.00 lei
Biofilme eliminate în urma curei cu Vitamunda
Întrebări frecvente
Vitamunda
În cât timp să mă aștept la rezultate?
Cantitatea de reziduuri metabolice din colon determină cât de repede vă veți detoxifia. În majoritatea cazurilor, eliminarea biofilmului toxic se produce după o zi. În cazul unei cantități mari de reziduuri metabolice, biofilmul acumulat este în cantitate mare și eliminarea acestuia poate dura 2-3 zile.
Trebuie să stau aproape de toaletă în timpul acestui program de detoxifiere?
Nu este nevoie. Veți folosi toaleta un pic mai mult decât de obicei (2-3 scaune pe zi), dar eliminarea biofilmului se va face fără probleme și nu este dureroasă.
Voi pierde în greutate folosind Vitamunda ColonHyperDetox?
Da, desigur, metabolismul dvs. va începe să funcționeze mai bine datorită acestei cure. Având în vedere că se elimină reziduurile metabolice prinse de pereții intestinali, scăderea în greutate se va putea simți chiar și după cura de 3 zile. Cu toate acestea curele dedicate scăderii în greutate sunt cea de 6 și cea de 12 zile.
Cât timp va trebui să urmez această cură de detoxifiere?
Acest lucru diferă de la persoană la persoană. Program scurt (3 zile) > Pentru persoanele care nu vor neapărat să slăbească și doresc să aibă parte în principal de beneficiile detoxifierii; sau care au urmat înainte un program Vitamunda ColonHyperDetox și doresc doar întreținerea efectului. Program normal (regim alimentar de 6 zile) > Pentru persoanele cu greutate normală și care doresc o detoxifiere profundă sau vor să slăbească 6-10 kg. Program intensiv (regim alimentar de 12 zile) > Pentru persoanele supraponderale, care doresc o slăbire accentuată.
Detoxifierea colonului Vitamunda Hypernatura
Vezi toate întrebările...
Pachete Detoxifiere și Slăbit
Sună acum 0754045411