Coșul meu
0.00 lei
0754 045 411
Coșul meu
0.00 lei
Conditii pentru returnarea produselor

Condiții pentru returnarea produselor cumparate de pe site-ul www.hypernatura.com.

Conform OG 34/2014

Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului.

Ca atare, consumatorul are dreptul ca, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produselor precomandate și plătite prin site, să notifice în scris SC HYPERFARM SRL prin trimiterea unei solicitări via email la adresa office@hyperfarm.ro asupra deciziei sale de a renunța la produsele precomandate, fără obligativitatea invocării unui motiv anume.

Retunarea se face la sediul SC HYPERFARM SRL din Str. Prof. Ion Simionescu, Nr. 33, Iași. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client conform OUG 34/2014.

În cazurile în care produsele returnate prezintă ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzură, zgârieturi, lovituri, accesorii lipsă, ne rezervăm dreptul de a decide acceptarea returului.

SC HYPERFARM SRL are obligația să returneze în termen de 14 zile calendaristice contravaloarea produselor precomandate dacă în acest interval produsele returnate de client au ajuns la sediul HYPERFARM SRL. În cazul în care produsele nu au ajuns în 14 zile de la data solicitării de returnare din partea clientului, HYPERFARM va returna contravaloarea produselor ce fac obiectul returnării imediat ce acestea au fost recepționate.

  • Dacă plata originală se efectuează prin Ramburs la ridicarea coletului – Rambursarea contravalorii produsului se face prin Mandat poștal.
  • Dacă plata originală se efectuează prin Card bancar – Rambursarea contravalorii produsului se face prin Transfer pe card.

Se rambursează doar valoarea produsului, fără taxele de transport.

În cazul în care clientul dorește retur parțial al unei precomenzi, adică numai a unor produse din precomandă, nu a precomenzii integrale, HYPERFARM va returna numai contravaloarea produselor pe care clientul dorește să le returneze. Și în cazul acesta, taxa de transport pentru returnarea produselor este suportată de client.

Aceasta notificare nu este valabilă pentru persoanele juridice. Conform legislației în vigoare, renunțarea la cumpărare este aplicabilă doar clienților persoane fizice.

Produsele ce urmează a fi returnate nu trebuie să fie folosite, desigilate, uzate, lovite etc. și trebuie să fie prezentate în ambalajul original, însoțite de documentul fiscal de achiziție.

Returnarea produselor cu defecte sau cu lipsuri

Dacă produsul achiziționat se dovedeşte a fi defect sau a avea componente lipsă în momentul primirii coletului, vă rugăm, în termen de 12 ore de la livrarea produsului, să ne contactaţi la 0754045411 pentru o rambursare completă sau o înlocuire.

Sună acum 0754045411