Meniu

Coșul meu
0.00 lei
Jurnalul de Hypersănătate
Prof Dan Burke Interviu Beneficiile Salvestrolilor

Beneficiile salvestrolilor – interviu cu Prof. Dan Burke

Profesorul Dan Burke a petrecut cea mai mare parte a vieții sale studiind cancerul, cauzele și detectarea acestuia. A studiat biochimie și a absolvit ca șef de promoție la Universitatea din Londra.

În cadrul doctratului de la Universitatea din Surrey, a realizat cercetarea în metabolizarea medicamentelor. În anii ’70, profesorul Burke a inventat un set de teste biochimice cunoscute ca testele EROD (ethoxyresorufin-O-deethylase). Aceste teste sunt primele metode de cuantificare a activității anumitor enzime. Acestea sunt instrumente de cercetare fundamentale folosite la nivel mondial în industrie, mediul academic și în laboratoarele de cercetări științifice.

Profesorul Burke a predat la Facultatea de Medicină a Universității Aberdeen de aproape 20 de ani, unde a devenit recunoscut ca un expert în metabolismul, toxicitatea și interacțiunile medicamentelor și substanțelor chimice de mediu. Grupul său de cercetare a descoperit un marker de cancer universal. Aceasta descoperire a stimulat noi cercetări în detectarea cancerului, dezvoltarea de noi medicamente și vaccinuri împotriva cancerului, la nivel mondial.

Profesorul Burke a fost profesor emerit de Metabolism farmaceutic la Universitatea Sunderland, după ce o perioadă a fost Decan. Este, de asemenea, Director de cercetare la Nature’s Defence (UK) Ltd., în Syston, Leicester, Anglia.

Scrie un comentariu

Sună acum 0754045411
Close
Compară
Favorite 0
Open wishlist page Continue shopping